Emekoğlu İnşaat A.Ş. Sahibi Nami Kale ve Mustafa Yiğit ortaklığında açılacak olan Kale De Caffe & Nargile, yakın zamanda Yıldızkent Krempark AVM’deki yerinde müşterilerini ağırlayacak.

Açılış öncesi kahvaltı programı düzenleyen mekan sahipleri Nami Kale ve Mustafa Yiğit, basın mensupları ile bir araya geldi. AVM’deki tadilatın bitmesi ile birlikte mekanın da start alacağını duyuran Yiğit ve Kale, Kale De Caffe & Nargile ile Kapaklı’da fark yaratmak istediklerini dile getirdi. 

‘’EVLERE SERVİS VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ'’

Ürün çeşitliliği ile her türlü damak zevkine hizmet vereceklerini belirten mekan ortaklarından Nami Kale, ‘’Şuanda ufak tefek eksikliklerimizi gidermek ve düzenimizi oturtmak için çaba gösteriyoruz. Her türlü meşrubat, sıcak ve soğuk içeceklerde sınırsız bir çeşitliliğe sahibiz. Bunlara ek olarak kahvaltılar, pizza ve hamburger gibi fastfood yemekler ile de müşterilerimize hizmet vereceğiz. Ayrıca evlere ve iş yerlerine servisimiz olacak.’’ dedi.

‘’ÖNÜMÜZDEKİ HAFTASONU AÇILACAĞIZ’’

Yakın zamanda faaliyete geçmeyi düşündüklerini dile getiren Mustafa Yiğit ise; ‘’Çok fazla eksiğimiz kalmadı. Mekanımızın bayrama kalmadan, hatta önümüzdeki haftasonu açmayı hedefliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.