Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Devlet Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, izolasyonlu sedye kabinlerini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Belediyemiz bünyesinde üretilen izolasyonlu sedye kabinlerini hastanelerimize teslim ettik. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kapaklı Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının güvenliğini en üst seviyeye taşımak için izolasyonlu sedye kabinleri üretti. Üretilen kabinler belediye yetkililerince Kapaklı Devlet Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne bağışlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde salgınla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu zorlu süreçte fedakarca ve büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın korunması amacıyla da çeşitli tedbirler alıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Koronavirüs salgını ile mücadelenin devam ettiğini belirten Başkan Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla Kovid-19 salgınına karşı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle salgına karşı en etkin gücümüz olan başımızın tacı kahraman sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.