Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı ile İYİ Parti Kapaklı İlçe Kadın Politikaları ve Sosyal Politikalar Başkanlığı, partili kadınları kahvaltı sofrasında bir araya getirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen programa İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve eşi Kamile Çetin de katılım sağladı. Kadın üyelerle bir araya gelen Çetin, partiye yeni katılanlar ile sohbet etti. İYİ Parti’nin ülke genelinde ve Kapaklı’da iktidara hazırlandığını söyleyen Çetin, programda emeği olanlara teşekkürlerini iletti.

Programda parti içi teşkilat eğitimine katılan Semiha Oltulu Gönenç, Nurcan Temel ve Büşra Arslan’a katılım sertifikaları takdim edildi. Kahvaltı programının ardından İYİ Parti Kapaklı Kadın Politikaları ve Sosyal Politikalar Başkanlığının başlattığı “İyilerin Yardım Eli” hareketi ile ihtiyaç sahibi aileler için temin edilen giysiler sergilendi. Konuyla ilgili parti tarafından yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelerin giyim ihtiyaçları için İYİ Parti Kapaklı ilçe hizmet binasına başvurabileceği belirtildi.