İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, basın mensupları onuruna düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi. 

25 Mart 2018 Pazar günü saat 10:30’da Parıltım Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programında, basın mensupları ile bir araya gelen İYİ Parti Kapaklı İlçe Yönetimi gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu. Düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

‘’FAALİYETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR’’

Programda konuşan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ‘’Basınımızın değerli temsilcileri onuruna verdiğimiz kahvaltı programımıza katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu bizim için ilk oldu, bundan sonra bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir.’’ dedi.

‘’BU SALDIRI DEMOKRASİMİZE YAPILAN BİR SALDIRIDIR’’

Çetin’in ardından İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan söz aldı. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran’a makamında yapılan silahlı saldırıyı kınadığını dile getiren Erkan, ‘’Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Dün Tire İlçe Başkanımız Salih Atakan Duran Bey’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Çünkü bu saldırı, öncelikle demokrasimize yapılan bir saldırıdır.’’ İfadelerini kullandı.

‘’UMARIM NİCE YILLAR BERABER ÇALIŞMAYA DEVAM EDERİZ’’

İlçe Başkanı Yusuf Çetin ile tanışma süreçlerinden de bahseden Başkan Erkan, ‘’Yaklaşık 5 ay önce Yusuf Çetin Bey ile tanıştık, kendisi ilçe başkanımız olarak bu zorlu mücadelede bizimle yer almak istediğini belirtti ve beraber yola çıktık. Teşkilatını çok kısa sürede tamamladı ve çalışmalarımıza başladık. Kendisine ve bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Umarım daha nice yıllar beraber çalışmaya devam ederiz. Başarılarınızın devamını dilerim.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.

20 YENİ ÜYEYE ROZET TAKILDI

Erkan’ın konuşmalarının ardından İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’na yeni üye olan 20 kişiye rozetleri takıldı. Kadın üyelerin rozetlerini İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan takarken, erkek üyelerin rozetlerini ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan takdim etti.