İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gazetecilik mesleğinin zorluğuna değinen İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, mesajında şu ifadelere yer verdi; “​Basın, Demokrasinin temel taşlarından en önemlilerinden birisidir. Düşünce, bilgilendirme ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Buna karşılık Teknoljik gelişmeler neticesinde hızlı haber alma özgürlüğünün yanında ne yazık ki bilgi kirliğinin yaşandığı gözlemlenmektedir. Bu durumların önüne geçebilmek için de değerli basın mensuplarının da sorumlulukları bir kat daha artmaktadır. 
Basın çalışanlarının mesleklerini icra ederken, Doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı değerleri içerisinde olmalarına özen göstermeleri ve vatandaşlarımızın en doğal hakkı olan zamanında, doğru, tarafsız ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak, milletimizin gözü, kulağı ve sesi olmaktadır.
​Kamuoyunu bilgilendirmekle milletimizin vicdanına ses olan, Basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak toplum olarak hepimizin ortak görevidir. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerimizin daha da iyi şartlarda çalışmalarını temenni ediyoruz.
Doğru, İlkeli ve Tarafsız olarak görevlerini yapmaya çalışan tüm gazetecilerimizin, İYİ parti olarak her zaman yanlarında olduğumuz bildirir, 10 Ocak çalışan gazeteciler günlerini kutlarız.”