Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi’nin geçen dönem hizmete soktuğu Mobil İkram Aracı, ilçe genelinde her hafta içi farklı bir mahallede vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Kapaklı Belediyesi bünyesindeki mobil ikram aracı ücretsiz çorba, kahve, çay ve kek dağıtımına devam ediyor. Her hafta içi farklı bir mahallede 07:00- 09:00 saatleri arasında ikramlarda bulunan mobil ikram aracı; ilçe genelindeki etkinlik, cenaze, spor müsabakaları ve okullarda da vatandaşlara ikramlarda bulunuyor.

‘’GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULUYOR’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Mobil ikram aracımız her zaman halkımızın hizmetinde. Bir bardak sıcak çorba, çay ile halkımızla gönül köprüleri kuruyor, her zaman yanlarında oluyoruz. Mobil ikram aracımız her gün okul önlerinde, çarşı bölgelerinde, semt pazarlarında, öğrencilerimize, işçi kardeşlerimize, esnafımıza ve dileyen tüm hemşerilerimize ücretsiz olarak ikramda bulunmaya devam ediyor. Bu tür sosyal hizmetlerimiz kentimizde artarak devam edecek. Mobil ikram aracımız her zaman halkımızın hizmetinde. Bir bardak sıcak çorba, çay ile halkımızla gönül köprüleri kuruyor, her zaman yanlarında oluyoruz. Onların hayır duaları bize yeter" dedi.