Kapaklı Gazetesi - ‘Bir Çocuk Sevindir’ kampanyası ile ülke sınırları içerisinde birçok çocuğu sevindiren Yılmaz Soydan, Kapaklı ve Çerkezköylü ihtiyaç sahiplerine de yardım elini uzattı. Çerkezköylü vatandaşlar ve Avusturya Gönüllüleri Grubu’nun destekleri ile yardım kolileri hazırlayan Soydan, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getirdiğini söyleyen Soydan, ‘’Geçen cuma günü darda olan bir aile aradı gıdaya ihtiyaç olduğunu öğrendim evi ziyaret ettim. Evde yiyecek hiçbir şeyi olmayan bir aile kuru ekmek yediklerini çocuklarına yediriyordu. Facebook sayfamda paylaşım yaptım ve o aile için hem Çerkezköy halkı insanı ve Avusturya Gönüllüleri grubu yardım çağrıma cevap verdi. Avusturya Gönüllüleri Grubu Başkanı Sevim Sevinç Hanım, o ailenin tüm ihtiyaçlarını karşıladılar. Ayrıca bir temizlik firması sahibi de o aile için 10 çeşit temizlik malzemesi yardımı destek verdi. Bizler yardımları ailemize teslim ettik ve o ailenin çocuklarına ayakkabılar hediye ettik.’’ dedi.

‘’ÖNEMLİ OLAN MUTLULUKLARI’’

Yardımseverlere teşekkürlerini ileten Soydan, ‘’Cumartesi gecesi Kapaklı’da yaşayan uzun zamandır yürüme sıkıntısı çeken yaşlı annemize de tekerlekli sandalye hediye ettik. Önemli olan ihtiyaç sahiplerinin mutluluğudur ve duasıdır. Bu yardımlarımızda bizlere yardımcı olan Avusturya Gönüllüleri Grubu’na ve başkanı Sevim Sevinç hanımefendiye teşekkür ediyorum. Allah yardımlarını kabul etsin.’’ İfadelerini kullandı.