Huzur Emlak firması adı altında yıllardır Kapaklı’da hizmet veren Hamdi, Sadık ve Ferit Kapusuz iş kollarına bir yenisini ekleyerek Huzur Oto Lastik firmasını kurdu. Firma için 3 Mart Pazar günü saat 14.00’da düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Akın Yılmaz, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

‘’YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Törenin açılış konuşmasını firma sahiplerinden Sadık Kapusuz gerçekleştirdi. Katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Kapusuz, ‘’Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Firmamızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Hepinizin ayaklarına sağlık.’’ dedi.

‘’BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLERİM’’

Ardından konuşma gerçekleştiren AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Akın Yılmaz ise şu ifadeleri kullandı; ‘’Sadık, Hamdi ve Ferit kardeşlerimize yeni işyerlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Umuyoruz ki hayırlı ve bereketli kazançlar elde edeceklerdir. Siz değerli katılımcılara da bu kardeşlerimizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.’’ İfadelerini kullandı. 

‘’İLÇEMİZDEKİ FİRMALARDAN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIZ’’

Açılışın son konuşmacısı olan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, işyeri sahiplerine hayırlı olması yönünde temennilerde bulundu. Kapaklı’daki işyerlerinin desteklenmesi gerektiğini belirten Başkan Mandalı, ‘’Bugün bu kardeşlerimiz yeni bir işyeri açarak hem kendilerine bir kazanç sağlıyor hem de ilçemize hizmet veriyor. Bizlerin de buradan alışveriş yapmamız bu kardeşlerimizi ayakta tutar. Aksi takdirde kendileri işyerini kapatıp başka yerde çalışmak zorunda kalırlar. Bu yüzden bizlerin ilçemizdeki firmalardan alışveriş yapmalıyız. Hepinize katıldığınız için tekrar teşekkür ediyor, kardeşlerimize de yeni işyerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Sözlerini kullandı.

Konuşmacıların ardından işyeri, kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Katılımcılar kurdele kesim merasiminin ardından işyerini gezerek firma sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.