Kapaklı Gazetesi - Yaklaşan Ramazan ayı öncesi, çocuklar için yardım kampanyası başlatan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için 4 bin adet kıyafet bağışladı. Bağışla ilgili konuşan Aras, “Bu bayram hiçbir çocuğu mutsuz bırakmayacağım inşallah.” dedi.

“SEVGİ ELİ YARDIM MAĞAZALARINA TESLİM EDİLDİ”

Kıyafetleri Kapaklı Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim ettiğini söyleyen Aras, “4 bin takım harika çocuk kıyafeti ile Kapaklı’da hiçbir çocuk bayramda yeni kıyafetsiz olmayacak inşallah. Belediyemiz Sevgi Eli Yardım Mağazası’na teslim ettiğim kıyafetlerin dar gelirli ailelerimizin çocuklarına ulaşmalarını sağlayan Kapaklı Belediyesine de sonsuz teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kampanyaya yardımcı olanlara teşekkür eden Aras, ayrıca hayırseverlere de çağrıda bulunarak: “Hiçbir vatandaşlarımızı da ayırmadan, hiçbir şekilde millet ve ırk ayrımı yapmadan, Allah-ü Teala’nın bizlere emrettiği şekilde ırkçılıktan uzak durarak büyük bir hassasiyetle adil ve eşit şekilde kıyafetlerimiz ailelere teslim edilecektir. Kıyafetler konusunda İstanbul’un Laleli ilçesi esnaflarından Mardinli Mahmut Bey ve oğullarına da ayrıca teşekkür ederim. Allah onların da hayırlarını kabul etsin. Bu hayıra vesile olan, bana çok yardımı olan kıymetli büyüğüm Barutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Barut Bey ve şirketine de ayrıca teşekkür ederim. Her yıl 10 bin çocuğu giydirme sözünü de Rüstem bey ile birlikte alarak, gelecek yıl tekrar bayram için çocuklarımıza verilecek kıyafeti borç biliyoruz. Kapaklı’da yaşayan tüm hayırseverleri de bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum.” dedi.