Kapaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz ve Atatürk Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç, seçmen kağıtlarının dağıtım süresini uzatmak için İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için, Yüksek Seçim Kurulu tarafından düzenlenen seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımı 17 Haziran tarihi itibariyle sona erdi. Durumun vatandaşlarda bir mağduriyet oluşturacağını düşünen Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz ve Atatürk Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç, kendi muhtarlıklarında bir süre daha dağıtım yapabilmek için İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu.

‘’SÜREYİ 22 HAZİRAN’A KADAR UZATTIK’’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz, ‘’Yüksek Seçim Kurulu’nun genelgesi gereği 17 Haziran’da seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklardan toplandı. Seçmen bilgi kağıdının dağıtım süresi kısa bir süre olduğu ve bayram tatillerinden dolayı bir süre aksadığı için çoğu vatandaşımız seçmen bilgi kağıtlarına erişemedi. Biz de bu konu üzerine düşündük ve muhtarımla birlikte başvuruda bulunarak bu süreyi 22 Haziran Cuma gününe kadar uzattık. Önümüzdeki seçim ülkemiz için önemli bir seçim olduğundan, vatandaşlarımızı da mağdur etmek istemiyoruz. Her şey vatandaşlarımızın daha rahat oy kullanması için.’’

‘’VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Kapaklı’da en çok oy potansiyeline sahip olan iki mahallenin muhtarlarının bu hareketleri vatandaşın takdirini topladı. Muhtarları yapmış oldukları bu fedakarlık için tebrik eden mahalleliler, ‘’İnternetten bakamayan, bilmeyen vatandaşlarımızı da düşünüp böyle güzel bir hizmette bulundukları için her iki muhtarımıza da teşekkür ederiz’’ dedi.