Kapaklı Gazetesi - 'Bir Çocuk Sevindir’ adlı sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’nin dört bir yanından yardım toplayan Çerkezköy’lü hayırsever Yılmaz Soydan, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Proje kapsamında Avusturya gönüllü grubu ile temas kurduklarını belirten Soydan, Eylül ayında açılacak okullar öncesi ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye yardımı toplama hedefleri olduğunu belirtti. Soydan, konuyla ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi; ‘’Yardım kampanyamızda Avusturya Gönüllüleri Grubu ve Başkanı Sevim Sevinç hanım, Eylül ayında açılacak olan okullar için ‘Bir Çocuk Sevindir Kampanyası’na yardımda bulunacaklarını belirtti. Bu kapsamda Tekirdağ, Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’da ilkokula yeni başlayan öğrenciler için kırtasiye yardımı teslim edeceklerini bildirdi. Türkiye'nin dört bir yanında ki darda olan ailenin çocuklarına giyim eşyası, gıda desteği, bayramlık ayakkabı ve çoraplar teslim eden Avusturya gönülleri ekibi, bu kez Trakya Bölgesi için bizlerle birlikte hareket edecek. Hedef 100 çocuk sevindirmek.’’

‘’SOYDAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

Projeye destek vermekten gurur duyduklarını belirten Avusturya Gönüllüleri Grubu Başkanı Sevim Sevinç ise, ‘’Bu güzel bir proje destek veren, Bir Çocuk Sevindir kampanyası proje sorumlusu Yılmaz Soydan’ın her zaman yanında olmaya, yardımcı olmaya birlikte devam edeceğiz. Yılmaz Soydan’a bu güzel projesinden ötürü ve çocuklara unutamayacakları bir sevinç yaşattığı için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.