Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği Zalif Çavdar, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Yeni dernek başkanı ve yönetiminin belirlenmesi için kongreye giden Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği’nde, yeni dernek başkanı Sebahattin Altınsoy oldu.

Kongre, 26 Ekim Salı günü saat 10.00’da dernek lokalinde gerçekleştirildi. Divan kurulunun belirlenmesi ile başlayan kongrede, divan başkanlığına Adem Çil, Divan katipliğine ise Av. İlyas Karahan ve Sercan Ceylan seçildi. 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, derneğin faaliyet ve denetim raporları okunarak oylandı. Oylamadan sonra yönetim kurulunun seçimine geçildi. Seçimlerde tek liste sunulurken Sebahattin Altınsoy yeni dernek başkanı oldu.

“SOSYAL DAYANIŞMAYI TAHSİS EDECEĞİZ”

Üyelere teşekkür eden Altınsoy, “Öncelikle dernek başkanı olarak beni seçtiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki süreçte derneğin asli görevi olan sosyal dayanışmayı tahsis edeceğiz. Kimsenin tekelinde değil, üyelerimizin çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Bugün buraya toplanmamıza vesile olan kurucu dernek başkanımız Bayram Dağlı’ya, yine yakın zamanda aramızdan ayrılıp ebedi hayata intikal eden merhum Zalif Çavdar’a, bu dernek için yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Yine bu süre içerisinde yapılan tüm faaliyetlere maddi manevi katkı sağlayan Havzalı tüm esnaf arkadaşlarıma ve siz değerli dernek üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Sebahattin Altınsoy (Başkan), Kemal Dilek (Başkan Yardımcısı), Osman Aktaş (Başkan Yardımcısı), Salim Şahin (Sekreter), Ali Deniz (Muhasip), Recep Balta, Salih Aydoğdu.