Has Acarlar A.Ş. tarafından düzenlenen iftar programında, yaklaşık 3 bin vatandaş bir arada oruç açtı.

Kapaklı'nın tanınan iş adamlarından Hasan Acar'ın sahibi olduğu Has Acarlar A.Ş. tarafından, Ünlü İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılımlarıyla iftar programı düzenlendi. 29 Mayıs 2018 Salı günü Çamlık Parkı’nda düzenlenen programda binlerce vatandaş bir arada iftar yaptı.

KATILIM YOĞUN OLDU

İrfan Demir’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kurum Müdürleri,  Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve binlerce vatandaş katılım gösterdi. 3 bine yakın kişinin katıldığı program, Kapaklı Gazetesi sosyal medya hesaplarından ve Radyo Şeker’den canlı olarak yayınlandı.

İFTAR SOHBETİ YAPILDI

Programa katılan Ünlü İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu eşliğinde, ezan öncesi iftar sohbeti yapıldı. Dini vecibeler ve mübarek Ramazan ayının önemi hakkında yapılan sohbet, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi. 

‘’RABBİM TÜM MÜSLÜMANLARA BU ORTAMI NASİP ETSİN’’

Düzenlenen programda konuşan Has Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar, ‘’Öncelikle sevgili Ömer hocama teşekkür etmek istiyorum. Allah’a şükürler olsun, rabbim bizi ayırmasın. Düzenlemiş olduğumuz bu iftar programında bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerime, ne kadar teşekkür etsem az. Hepiniz benim ağabeyimsiniz, kardeşimsiniz, bacımsınız, komşumsunuz. Bu yüzden bu iftar programında bizlerle birlikte oruç açtığınız için hepinizden Allah razı olsun diyor, katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları ve ibadetleriniz kabul etsin. Allah bütün Müslümanlara bu samimi ortamı nasip eylesin. Eğer eksiklerimiz olduysa da hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum.’’ dedi.

Hasan Acar’ın konuşmalarının ardından Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş tarafından yemek duası yapıldı ve binlerce vatandaş bir arada oruç açtı.