Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, halk oyunları eğitmeni Abdullah Coşkun ve halk oyunları ekibinden Meryem Söylemez, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

50 kişilik ekip ile İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ne katılan Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Kent Konseyi Folklor ekibi, 15 ülkenin folklor ekibinin katıldığı festivalde Trabzon yöresi oyunuyla Kapaklı’yı ve ülkemizi başarıyla temsil etmişti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Özdemir, Coşkun ve Söylemez, İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ne katılımlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür edip, hediyelerini takdim ettiler.

“KAPAKLI’YI BAŞARIYLA TEMSİL ETTİNİZ”

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ne katılarak Kapaklı ve ülkemizi başarıyla temsil ettiniz. Katılım gösteren ülkelerle kültür alışverişinde bulunarak hem kendi kültürümüzü onlara tanıtmış oldunuz hem de onların kültürlerini öğrenmiş oldunuz. Kapaklı Belediyesi olarak eğitim konusunda elimizden geleni yapmak için her zaman hazırız. Başarılarınız daim olsun, ziyaretiniz için teşekkür ederim.” dedi.