Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik şöleninin bu yıl 15'incisini gerçekleştirecek. 8 Eylül Pazar günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan şölende ünlü sanatçı Hakkı Bulut'un yanı sıra yerel sanatçılarda sahneye çıkacak.

Samsunlular Derneği bu yıl da geleneği bozmayarak 8 Eylül Pazar günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda piknik şöleni gerçekleştirecek. Şeyda Karadeniz, Hüseyin Şimşek ve Sevil Katran gibi isimlerin sahne alacağı şölen programında, ünlü sanatçı Hakkı Bulut da şarkılarıyla şölene renk katacak.

ÇETİN’İ DAVET ETTİLER

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk ve yönetimi, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret ederek 8 Eylül pazar günü saat 10.00'da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda bu yıl 15.’sini düzenleyecekleri piknik şölenine davet etti. Ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve dernek başkanı Mehmet Aktürk ile yönetimine teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Gelecek kuşaklara geçmiş adet, gelenek ve göreneklerini aktarmada önemli bir görevi üstlenen hemşehri derneklerinin her zaman yanlarındayız. Kapaklı'da birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. İlçemizdeki hemşeri derneklerimiz bir Türkiye mozaiğidir. Bu konuda şanslıyız ve birçok kültürü bir arada yaşıyoruz. Davetiniz için teşekkür ediyor tüm halkımızı bende şölenimize davet ediyorum." dedi.