Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, geçtiğimiz günlerde birincisini düzenlediği ‘Güreş ve Keşkek Şöleni’ne katkı sağlayan iş adamları için teşekkür programı düzenledi.

Çarşamba akşamı saat 20:00’de Anadolu Hatay Sofrası’nda düzenlenen akşam yemeğine Kapaklı belediye başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Muhterem Büyükkeskin, Dernek Güreş Ağası Sedat Gültekin, Dernek Yönetimi ve çok sayıda iş adamı katıldı.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Düzenlenen programda konuşan Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Muhterem Büyükkeskin, bu yıl ilki düzenlenen ‘Güreş ve Keşkek Şöleni’ne katkı sağlayan tüm sponsorlara teşekkür etti. Yoğun katılımın olduğu güzel bir şölen gerçekleştirdiklerini kaydeden Büyükkeskin, bu başarıda üyelerin ve sponsorların katkısının büyük olduğunu ifade etti. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Büyükkeskin, “Bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“HER ZAMAN DERNEĞİMİZİN YANINDA OLACAĞIM”

Kapaklı Alaçamlılar Derneği Güreş Ağası Sedat Gültekin ise bu yıl ilki düzenlenen ‘Güreş ve Keşkek Şöleni’nde ağalığın kendisine nasip olduğunu kaydederken, “Bu yıl ağalık bize nasip oldu. Bugün de dernek yönetimimizin düzenlemiş olduğu teşekkür yemeğine katıldık. Güreş ağası olarak maddi, manevi her zaman derneğimizin yanında olacağım” dedi.

Program, derneğe katkıda bulunan iş adamalrına plaket takdim edilmesiyle son buldu.