Kapaklı Gazetesi - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Başkanlığı, düzenlediği iftar programında şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleri ile bir araya geldi. Programda konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, ‘’Şehitlik yüce dinimizde peygamberlikten sonra en yüksek manevi mertebedir.’’ dedi.

Anadolu Taşfırın’da düzenlenen yemeğe Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Naciye Bozkurt, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Serkan Genç, Feyzullah Yorulmaz ve Emrah Sevinç, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya, Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Şube Başkanı İbrahim Çetintaş, şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleri katılım gösterdi.

‘’BU SENE BİZE NASİP OLDU’’

Gerçekleştirilen iftar programında konuşan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, ‘’Bu vatan için, bayrak için, dinimiz için ve namusumuz için gözünü kırpmadan ölüme yürümüş o kutlu askerlerin aileleri ile bugün bir arada olmak bizler için onur verici. Şehitlik, yüce dinimizde peygamberlikten sonra en yüksek manevî mertebedir. Şehitlik, Hakk'a yürümenin en güzel şeklidir. İ'la-yı Kelimetullah için çıkılan kutlu bir yolculuğun şerefle noktalanmasıdır. Bu vuslat, bir mümin için ancak özlem duyulan bir yürüyüştür. Bu yürüyüş, imtihanlarla dolu bir hayattan ebedî nimet ve saadetler ile dolu gerçek bir hayata geçiş yolculuğudur. Geçmiş dönem Kapaklı ülkü ocakları başkanımız irfan Ayhan Başkanımızın 2014 te başlatmış olduğu şehit ailelerine iftar yemeği programını bu senede yapmak bizlere nasip oldu" şeklinde konuştu.