Kapaklı Gazetesi - Öğrencilerde okuma ve yazma alışkanlığını arttırmaya yönelik anlamlı bir proje hazırlayan Başakşehir Okulları, kendi kitabını yazan ilkokul öğrencileri için imza töreni tertip etti.

Başakşehir Okulları bir süre önce öğrencilere kitap sevgisini aşılamak için ilkokul öğrencileri arasında bir proje başlattı. Kitap yazmayı hayal eden öğrencilere fırsat tanıyan okul, kendi kitabını yazan 9 öğrenciye kitaplarını tanıtma şansı sundu. Ardından okul tarafından genç yazarlar için imza günü düzenlendi. Düzenlenen törende geleceğin yazarları, arkadaşlarına imzalı kitaplarını hediye ettiler.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başakşehir Okulları Genel Müdür Mehmet Demirbaş, ‘’Yazmak cesaret gerektiren bir eylem. Yetişkinler bile bu cesarete çok zor erişirken biz öğrencilerimize bu sevgiyi aşılamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Tüm yazarlarımızın kitaplarını tanıtmalarını hayranlıkla dinledik ve küçük yazarların imzalı kitabını almak için heyecanlıyız. Öğrencilerimize böyle bir fırsat sunan öğretmenlerimize de teşekkür ederim.’’ dedi.