Kapaklı Gazetesi - Kazak Gölü Festivali’nin ikinci gününde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile canlı bağlantı gerçekleştiren Gazi Tarık Cür, binlerce Kapaklılı’ya seslendi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Cür, ‘’Allah Kapaklı halkından da, milletimizden de, Türkiye Cumhuriyeti’nden de razı olsun. Devletimiz oldukça gazilerimiz, şehitlerimiz bu topraklar için kan döktükçe kimse bu ülkeye zarar veremeyecek.’’ dedi.

Hakkari’de mayına basarak iki bacağını kaybeden Uzman Onbaşı Tarık Cür, geçtiğimiz ay Kapaklı’daki babaocağına döndü. Tedavisi dolayısıyla Kapaklı dışında olan Cür, Kazak Gölü Festivali’ne katılamadı. Festival alanında Cür’e sürpriz yaparak görüntülü arayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kahraman askerin tedavi süreci hakkında bilgiler aldı.

‘’O ATMOSFERİ YAŞAMAK İSTERDİM’’

Kapaklılı vatandaşlara selamını ileten Uzman Onbaşı Tarık Cür, ‘’İnşallah bir dahaki etkinliklerde yanınızda olmak isterim. Bir arada olmamız gereken bu dönemde sizlerle olmak beni de çok mutlu eder. Ben de sizinle orada o atmosferi yaşamak isterdim. İnşallah önümüzdeki günlerde sizlerle birlikte olacağım. Şu anda tedavim iyi gidiyor.’’ dedi.

‘’PARKA ADINI VERECEĞİZ’’

İlçeye döndüğünde Cür’ü karşılayacağını dile getiren Başkan Çetin ise; ‘’İnşallah Tarık kardeşim geldiğinde Kaymakamlığın hemen bitişiğinde olan parka gazimizin adını vereceğiz. Buranın açılışını da hep birlikte yapacağız. Bizim al bayrağımız için her şeye değer. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’ İfadelerini kullandı. 

Görüşme esnasında alandaki coşkulu kalabalık ise  “Kapaklı seninle gurur duyuyor”, “En büyük asker bizim asker” gibi sloganlar atarak Cür’e moral desteği verdi.