Kapaklı Gazetesi - Karaağaç doğumlu olan ve İstanbul'da yaşayan Kıbrıs Gazisi Bahri Mutlu, sevenlerinin gözyaşları eşliğinde Kapaklı'da son yolculuğuna uğurlandı.

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan ve gazi olarak memleketine dönen Bahri Mutlu, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle vefat etti. İstanbul Zeytinburnu’nda öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mutlu’nun naaşı, helallik alınmak üzere Karaağaç Merkez Camii’ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreninin ardından Mutlu, Fatih Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kıbrıs Gazisinin cenaze törenine Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Merkez Komutanı Erdoğan Keskin, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Gaziler, askeri erkan, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Mutlu ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.