Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında, Kapaklı için fikri olan ve bu fikirlerini belediye ile paylaşmak isteyen vatandaşların görüşleri değerlendirmeye alınıyor. Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Kapaklımızın geleceğini, yine Kapaklı halkımızın düşüncelerini dikkate alarak şekillendiriyoruz.’’ Dedi.

‘’VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIYLA DEVAM EDİYORUZ’’

Vatandaş odaklı hizmet anlayışına bağlı olduklarını aktaran Başkan Mandalı, ‘’Trakya’nın Yükselen Değeri olan İlçemizi daha da ileriye taşımak, daha güzel bir yer haline getirmek ve vatandaşlarımızın taleplerine en uygun şekilde cevap vermek adına başlatmış olduğumuz projemiz sayesinde, vatandaşlarımızdan gelen proje ve hizmet önerilerini ilgili birimlerimize aktararak ‘vatandaş odaklı hizmet’ anlayışımıza devam ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

FİKRİNİ YOLLA

Kapaklı’nın gelişmesi için projesi, fikri ya da isteği olan vatandaşlar Kapaklı Belediyesi’nin resmi internet sitesinden (kapakli.bel.tr.) ‘Kapaklı İçin Benim de Fikrim Var’ bölümünde bulunan formu doldurarak taleplerini dile getirebilecekler.