Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazak Gölü mesire alanında gerçekleştirilecek büyük festival için bölgede sulama, peyzaj, çevre düzenlemeleri, şadırvan ve WC alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı’da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Kazak Gölü Festivali için geri sayım başladı. Festivale sayılı günler kala Kapaklı Belediyesi tarafından bölgede çevre düzenlemeleri başladı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, mesire alanının festivale hazır olacağını kaydetti.

‘’YENİLİKLER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Ayrıca Kazak Gölü Mesire Alanı’ndaki diğer gelişmeler hakkında da bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Mesire alanımızın genelinde yer alan oturma bankları ve piknik masalarımızın bakım ve onarımlarını yaparak yeniliyoruz.  Ayrıca Belediyemiz Kent mobilyaları atölyemizde ürettiğimiz yeni piknik masaları ve oturma banklarımızı mesire alanımıza koyarak dinlenme alanlarımızı genişletiyoruz.  Mesire alanımızda yer alan Mescidimizi daha da büyütüp özellikle bayanlarımızın giriş ve çıkışlarını ayırarak yeniliyoruz. Yine Mescidimizin hemen yanında bulunan alanda ise vatandaşlarımızın abdestlerini daha temiz bir ortamda almaları için yeni şadırvanımızın yapımına başladık. Daha hijyenik ve daha temiz bir görünüme sahip olması için WC alanlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sulama, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları ile de   mesire alanımızı daha güzel ve daha yeşil bir görünüme kavuşturuyoruz.  Kazak gölümüze yenilikler katmaya devam edeceğiz. "dedi.

BURAY VE KIRAÇ SAHNE ALACAK

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Kazak Gölü Festivali, 30 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bisiklet Şenliği, Uçurtma Şenliği, Havai Fişek gösterileri ve birbirinden renkli etkinliklerin yer alacağı festival kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da ünlü sanatçı Buray, vereceği konser ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak. 31 Ağustos akşamı ise ünlü şarkıcı Kıraç Kapaklı halkına konser verecek.