Kapaklı’nın sevilen simalarından Ferhat Doğan’ın ağabeyi Ferdi Doğan, düzenlenen Mevlid-i Şerif programı ile askere uğurlandı.
 

Ferdi Doğan, 21 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 19:00’da Pazarcılar Derneği’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla askere uğurlandı. Düzenlenen Mevlid-i Şerif programına MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün ve İl Yöneticileri Serkan Açıkgöz ve İrfan Ayhan, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eray Tok, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Can Akay, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun ve İl Yöneticileri Korhan Ogan, Ersan Coşkun, Yavuz Kemal Yazar, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, Ülkü Ocakları Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Eker, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı İlyas Hancı, Gaziler, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
 

DUALAR EDİLDİ
 

Askere uğurlanan Ferdi Doğan için Yılmaz Kaya, Müslim Şeker, İrfan Demir ve Umut Yusuf Açıkgöz tarafından okunan Mevlid-i Şerif sonrası dualar edildi. Ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.