Kapaklı Gazetesi - Kapaklı siyasetinin tanınan isimlerinden Fatma İşbilir, ‘Ah Bir Çocuk Olsaydım’ adlı projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını güldürmeyi hedefliyor.

Fatma İşbilir tarafından başlatılan proje ile toplanan oyuncaklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dağıtılacak. Projenin tanıtımı için bir basın açıklaması düzenleyen İşbilir, hayırseverlere kampanyaya katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

“BÜYÜK BİR MUTLULUK”

Çocuk gözüyle bir oyuncağın tarif edilemeyecek bir mutluluk olduğunu belirten Fatma İşbilir, “Pek çok insan çocukluğunda istediği oyuncaklara sahip olamamıştır. Bugün bile pek çok oyuncağa özlem duymaktadır. Dolayısıyla her çocuğa aynı imkanlar sunulmamaktadır. Alım gücü yerinde olan ailelerin çocukları onlarca oyuncağa sahipken, maddi imkansızlık yaşayan ailelerin çocuklarının tek bir oyuncağı dahi olmayabiliyor. Bir başka çocuğun elindeki oyuncağı seyretmek ona sahip olmayı hayal etmek belki de pek çok büyüğün geçmişte yaşadığı küllenmiş bir hatıradır. Bugün bir oyuncağa sahip olmak bizler için küllenmiş birer hatıra olsa da çocuklar için yaşanabilecek çok büyük mutluluk olabilir” dedi.

“MUTLULUKLARINA ORTAK OLABİLECEĞİZ”

Son olarak projeye destek olanlara teşekkür eden İşbilir, “Uzun süredir üzerinde çalıştığım bu projemi hayata geçirmekle çocuklarımızın mutluluğuna ortak olabileceğiz. Onların gözlerinde hayal ettikleri bir oyuncağa sahip olmanın mutluluğunu hep birlikte görebileceğiz. Bizler için küçücük maddi değeri olan oyuncaklar, onlar için değeri ölçülemeyecek birer dünyadır. Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek adına yürüttüğün projemin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve birbirinden güzel oyuncaklarla gönüllere giren değerli iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.