Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’nın tamamını etkisi altına alan sağanak yağıştan fabrikalar da nasibini aldı. Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrika da sağanak yağış nedeniyle sular altında kaldı. Fabrikadaki malzemelerü kağıtlar ve matbaa makinaları ise büyük zarar gördü.

Kapaklı OSB’de faaliyet gösteren Narfen Medya'nın bir kısmı, sağanak yağış nedeniyle sular altında kaldı. Altyapının yetersiz olduğunu belirten fabrika yönetimi, suyu tahliye etmesi gereken rögar kapaklarından su geldiği için fabrikanın sular altında kaldığını kaydetti.

‘’BİR ANDA SU ALTINDA KALDIK’’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Narfen Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kırmızıgül, ‘’Yağmur esnasında organizeye ait su giderleri herhalde doldu, su gitmesi gerekirken fabrikaya girmeye başladı. Şu anda yavaş yavaş tahliye oluyor. Yağış esnasında 15 – 20 dakika içerisinde fabrikamız suyla doldu. Matbaa ve ofis bölümümüz tamamen sular altında kaldı. Araçlarımız da buradaydı ve içleri de su doldu. Tam olarak zararımızı henüz hesaplayamadık. Makinalarımız, matbaa malzemeleri ve kağıtlarımız sular altında kaldı.’’ dedi.