Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da faaliyet gösteren Huzur Oto Lastik, Koronavirüs (COVID-19) salgı ile mücadele kapsamında büyük mücadele veren sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetleri için anlamlı bir kampanya başlattı.

Tüm dünya Koronavirüs salgını ile karşı karşıya iken, Türkiye’de de salgına karşı top yekün mücadele başlatıldı. Yerel yönetimlerin ‘Evde Kalın’ çağrısı yaptığı şu günlerde salgın ile mücadele eden sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerine destek yerel esnaftan geldi. Kapaklı’da faaliyet gösteren Huzur Oto Lastik, sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetlerine destek olmak için araç lastiklerinin tamir işlemlerinden ücret almayacağını duyurdu.

‘’HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ’’

Konuyla ilgili açıklama yapan firma sahiplerinden Hamdi Kapusuz, ‘’Milletimizin içinden geçtiği şu günlerde bir esnaf olarak elimizden geleni yapmak istedik. Her şeyden önce biz de bir vatandaşız ve bizim sağlığımız, güvenliğimiz için gece gündüz çalışan bu insanların hakkını ödeyemeyiz. Bu nedenle işyerimizde sağlık çalışanlarına ve kolluk kuvvetlerimize tamir işlemi ücretsiz. Hepsi sağolsun, var olsun.’’ dedi.