Kapaklı'da faaliyet gösteren Erbuz İnşaat'ın Sahibi Erol Buz, 1 Nisan’da gerçekleşecek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

1 Nisan’da gerçekleşecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimlerinde 11. Gruptan mavi liste ile meclis üyesi adayı olduğunu belirten Erbuz İnşaat'ın Sahibi İş Adamı Erol Buz, seçimlere sayılı günler kala gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 

‘’MEVCUT YÖNETİMDE KAPAKLI’DAN KİMSE YOK!’’

ÇTSO’da Kapaklı’nın yeterince temsil edilmediğinin altını çizen Erbuz İnşaat'ın Sahibi iş adamı Erol Buz, ‘’Şuan ÇTSO’nun mevcut  yönetiminde Kapaklı’dan yeterince kimse yok. Yalnızca 2 arkadaşımız meclis üyeliği yapıyor. Çerkezköylü olduğu kadar Kapaklılı iş adamlarının da bulunduğu bir odada, Kapaklı’nın da yeterince temsil edilmesi gerektiğini düşündüğüm için mavi listeden adayım. Bu noktada özellikle Kapaklılı iş adamlarımızdan, beni ve listemi desteklemelerini istiyorum. ’’ dedi.

‘’KİMSENİN PARASINI İSRAF ETMEYECEĞİZ’’

Mavi Liste olarak yönetime geldikleri takdirde üye ücretlerinde %50’ye varan indirimler uygulanacağını belirten Erol Buz, üye aidatlarının gereksiz harcamalarla çarçur edildiğini belirtti. Odanın başarılı öğrencilere verdiği eğitim bursuna da değinen Buz, ‘’Değerli üyelerimizin odaya ödedikleri kayıt ve aidat ücretlerinin tatil harçlığı olmaması için çabalıyoruz. Yıllık aidat, oda kayıt ücreti ve her türlü hizmet bedellerini %50’ye varan oranlarda düşüreceğiz, kanun buna müsaade ediyor. Ayrıca odamızdan verilen öğrenci burslarının sayısını ve miktarını da yükseltmeyi düşünüyoruz. Hak etmeyen üyelerin değil, gerçekten hak eden, başarılı ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza burs vereceğiz. Yönetime geldiğimizde kimsenin burs için meclis üyesi veya yönetimden tanıdık aramasına gerek olmayacak. Tüm öğrencilerimize eşit fırsatlar sunacağız.’’ Sözlerini kullandı.

‘’SİZ BİZ DEĞİL KAZANAN ODAMIZ OLACAK’’

Gerçekleşecek olan seçimlerde, tüm oda üyelerini oy kullanmaya davet eden Buz, ‘’Artık Kapaklılı iş adamlarının da odadaki yeri kabullenilmeli. Yönetime geldiğimiz takdirde Kapaklı’daki iş adamlarımızın odadaki hakkını savunmak için elimizden geleni yapacağız. Eğer iş adamlarımız da bize teveccüh gösteriyorlarsa hepsini Pazar günü gerçekleşecek olan oda seçimlerinde oy kullanmaya davet ediyorum. Siz, biz değil kazanan odamız olacak. Bizlere her desteği veren değerli Başkan Adayımız Rahmi Yılmaz’a ve listemdeki tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.