Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla “En Baba Tavlacıları Arıyoruz” sloganı ile düzenlenen Tavla Turnuvası, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kapalı Otopark Alanı üzerinde Babalar Günü’ne özel düzenlenen Tavla Turnuvası’na 64 kişi katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılımcılar arasında yer aldığı turnuvayı, finalde Burhan Kımık’ı 5-2 mağlup eden Çağatay Çiçeklitaş kazanırken; İbrahim Halil Çabuk da 3’üncü oldu.

‘’KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Düzenlenen Tavla Turnuvası sonunda kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Babalar Günü’ne özel düzenlediğimiz turnuvamıza katılan herkese teşekkür ediyor; turnuvada dereceye girenleri de tebrik ediyorum. Daha geniş katılımlı turnuvalarda buluşmak ümidiyle, herkese saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Turnuvada ilk üçe giren Çağatay Çiçeklitaş, Burhan Kımık ve İbrahim Halil Çabuk’a kupa, madalya ve birer adet tavla takımı hediye edilirken; turnuvaya katılan herkese de katılım belgesi verildi.