2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ‘’Sevgimizi paylaşıyoruz’’ isimli proje tamamlandı. Gerçekleştirilen proje kapsamında Kapaklı Genç Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen yönetimleri de ilçemizde bulunan liselerde stand kurarak, elde edilen geliri lösemili çocukların tedavi masraflarını karşılamak üzere LÖSEV'e bağışladı.

Geçtiğimiz günlerde toplumsal farkındalık için başlatılan ‘’Sevgimizi paylaşıyoruz’’ projesi, Kapaklı’da geniş bir kitleye hitap etti. Projeye bir destek de Kapaklı Genç Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen'den geldi. Genç Memur-Sen İlçe Başkanı Erkin Saçar ve Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Levent Akın’ın da katılım gösterdiği proje kapsamında, ilçe genelindeki liselere standlar kurularak LÖSEMİ hastalığı hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

ELDE EDİLEN GELİR LÖSEV’E BAĞIŞLANDI

Genç Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen’in destek sağladığı proje kapsamında Kapaklı Anadolu Lisesi, Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’nde standlar kuruldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği standlardan elde edilen gelir, lösemi hastası çocuklar için LÖSEV’e bağışlandı.