Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İslam Aleminin Berat Kandilini kutlayarak Kandilin tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluş olarak andığımız mübarek üç aylarda Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili gibi mübarek gün ve geceler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı anlardır. Ramazan ayının müjdecisi olan, af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan kalpleri onarmak için bir fırsattır. Bu mübarek gecede başta ailemiz ve çevremiz olmak üzere tüm insanlığa karşı olan sorumluluklarımızı hatırlayalım; yalnız kendimiz için değil, sıkıntıda olan, zorluk çeken, dua bekleyen kardeşlerimiz için de dua edelim.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle, Berat Kandili’nin tüm dünyada barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının hakim olmasına vesile olmasını diliyor, Kapaklılı hemşehrilerim başta olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyorum.” dedi.