29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi ve Kent konseyi iş birliği ile doğa yürüyüşü düzenlendi.

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıldönümü için düzenlenen yürüyüş, Pınarça Muhtarlığı önünde başlayarak İkizgöller Mesire Alanı'nda son buldu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı’nın da yer aldığı yürüyüşte, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile birlikte 6 kilometre yürüdü. Gerçekleşen yürüyüşe vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

‘’HEP BİRLİKTE OLMAK ÇOK GÜZELDİ’’

Düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Başkan Mandalı, "Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünde doğa dostlarımızla birlikte belediyemiz ve kent konseyimiz organizasyonu ile gerçekleştirilen Cumhuriyet İçin Doğa Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla birlikte 6 kilometre yol yürüdük. Böyle güzel ve anlamlı etkinlikle hep birlikte olmak çok güzeldi. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve katılarak destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

‘’ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA SELAM OLSUN’’

Bu yıl bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, “Hep birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Pınarça’da doğa yürüyüşü ve belediyemizin bu güzel etkinlikleriyle kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına selam olsun katılım sağlayan belediye başkanımıza değerli eşi Fatma Hanım’a ve tüm doğa severlere sonsuz teşekkürler. Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti, sen rahat uyu Atam sonsuza dek koruyoruz Cumhuriyeti” dedi.

Varış noktasına gelen doğaseverlere ikramlarda bulunuldu. Sonrasında vatandaşlar İkizgöller Mesire Alanının eşsiz doğasında keyifle zaman geçirerek fotoğraflar çekildi.