Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da hizmete giren Denge Hasar Danışmanlığı TİC. LTD. ŞTİ.’nin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde hizmet vermeye başlayan firmanın açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Siyasi Parti Temsilcileri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve iş dünyasının tanınan isimleri katılım sağladı.

‘’DANIŞMANLIK SEKTÖRÜNDE HİZMET SUNACAĞIZ’’

Törende konuşan firma sahiplerinden Fatih Önkol, ortağı Yavuz Güneş ile önemli bir sektöre adım attıklarını dile getirerek, ‘’Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Kapaklı’da 20 yıldır ticaretin farklı alanlarında faaliyet gösteriyoruz. İlçemizde özellikle trafik kazaları ile ilgili danışmanlık alanında bir boşluk olduğunu farkettik ve ortağım Yavuz Güneş ile birlikte bu firmayı kurmaya karar verdik. Bundan sonraki yıllarda da Kapaklı için en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız. Teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘’HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

Açılışta bir konuşma da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin gerçekleştirdi. İşyeri sahiplerini tebrik eden Çetin, ‘’Böyle güzel bir Cuma akabinde, mübarek bir günde hayırlı bir açılışa vesile olacağız. Fatih kardeşimizi yıllardır tanırım. Adamlığı ile ticareti ile Kapaklı’da da bilinen bir isim kendisi. Kapaklı’da da bu tarz işletmelerin önünü açmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

ÇELENKTEN ELDE EDİLEN GELİR MEHMETÇİK VAKFI’NA BAĞIŞLADILAR

Konuşmacıların ardından protokol mensupları tarafından işyerinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Ayrıca işletmecilerden Fatih Önkol, açılışa katılamayıp çelenk gönderenlere teşekkür ederken, gönderilen çelenklerin satılarak gelirinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını belirtti.