Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında birlik ve beraberlik çağrısı yapan Kaymakam Sağır, tüm Kapaklılıların milli bayramını tebrik etti.

Kaymakam Sağır, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin ilanının 98. Yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günde, öncelikle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü, bugün, milletçe kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak ve ülkemize bağlılığımızı en net haliyle ifade etmek için büyük bir imkândır. Bu bayram vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevaptır.

Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi, yurt içinde ve sınırlarımız dışındaki istiklal ve istikbal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle yâd ediyorum.”