Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Kasım – Aralık 2018 tarihinde ‘Kurumsal İtibar Araştırması’ ile 2018 yılını değerlendirdi. Çalışanlar, Bölge Firma Yetkilileri, Tedarikçiler, STK Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri, Tekirdağ’daki diğer OSB Temsilcileri, Kamu Kurumları Temsilcileri vb. katılımcıların katılımıyla gerçekleşen ankete göre, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bölgenin itibarlı kurumları arasında bulunduğunu tasdik etti.

KULLANICI BİLGİLERİ SAKLI TUTULDU

Elektronik ortamda yapılan anket, Kişisel Verileri Koruma Kanunu çerçevesinde yapıldı. Diğer bir deyişle ÇOSB’yi değerlendiren kullanıcıların bilgileri saklı tutuldu. Anket sonucu toplanan bilgiler ise bir havuzda toplanıp 5’li likert ölçeğinde puanlamaya tabi tutuldu. ÇOSB Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ankete verilen cevaplar çerçevesinde ‘’ÇOSB’yi Beğeni Düzeyi’’nin %88’lerde olduğu belirlendi. 

ÇOSB GÜVENİLİRLİĞİNİ KANITLADI

Anket kapsamında ÇOSB’nin güvenilir, kendine geliştiren ve çözüm odaklı yaklaşan bir kurum olup olmadığına ilişkin sorular da yer aldı. Bu sorularda da %80-100 bandında takdir gören ÇOSB Müdürlüğü; “Sosyal Sorumluluk Alanında Öncelik Vermesi Gereken Projelerin Neler Olması Gerektiği”, “Sürdürülebilir Kalkınma Açısından ÇOSB’nin Öncelikleri Neler Olması Gerektiği” ve “Bölge Müdürlüğü Tarafından Yapılması İstenen Proje Önerileri” sorularına verilen cevapları da değerlendirmeye aldığını belirtti.