Kapaklı Gazetesi - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde 70 dönüm arazi üzerinde yapımı süren ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi şantiyesini ziyaret ederek ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’den çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

MİKROCERRAHİ VE YANIK ÜNİTESİ OLACAK

Yapılan protokol gereği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesinde çalışmalar devam ediyor. ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi 100 yataktan oluşacak. 70 dönüm arazi üzerine yapılan hastane 20 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek. 274 araçlık açık otopark ve 1 helikopter pisti olacak hastanen son teknoloji cihazlarla donatılacak. 42 Polikliniğin yanı sıra Mikrocerrahi ve Yanık Ünitesi’nin de bulunacağı ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi’nde 5 ameliyathane, 14 yoğun bakım ünitesi yapılacak.

2023 YILINDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in ziyaret programında hastanenin 2023 yılının Nisan ayında teslim edileceğini söyledi.

“HASTANEMİZ SON DERECE MODERN VE KULLANIŞLI OLACAK”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “ÇOSB tarafından yaptırılan hastanemiz son derece modern ve kullanışlı olacak. Sanayi bölgesi olması dolayısıyla olası iş kazalarına karşı yanık ve mikrocerrahi ünitesinin de olması bu bağlamda çok değerli. İnşallah teslim tarihinden 6 ay önce hastanenin bitirilmesi hedefleniyor. Kapaklımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.