Kapaklı Pınarça Mahallesinde gerçekleştirilecek olan Çok Amaçlı Salon Projesi için muhtarlık binasının yıkımı ile çalışmalara start verildi.

“TÜM HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAK”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' Çok amaçlı salonumuz Pınarça Mahallemizde 227 ada 7 parselde tasarlanmıştır. Toplam 2242.00 m2 olan bina bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşmaktadır. Çok amaçlı salonumuza birden fazla giriş yapılmıştır. Çok amaçlı salonumuzda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol , masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunmaktadır. Salonumuz Pınarça ve tüm Kapaklı halkımızın hizmetinde olacaktır.'' dedi.

SALONDA YOK YOK!

Çok amaçlı salonun 927.12 m2 olan bodrum katında, 19 aracın park edilebileceği otopark, teknik hacimler, bebek bakım odası, mescitler ve depo, salonun 987.15 m2 olan zemin katında soyunma odaları ve duşlar, kadın/erkek tuvaletler, düğüne kadar gelin ve damadı rahat ettirmek ve ağırlamak adına gelin odası, çok amaçlı salon ve 175 kişilik tribün, reji odası, lobi, üçer kabin kadın erkek tuvalet, engelli tuvaleti ve teras, salonun 272.68 m2 olan normal katında muhtarlık, toplantı odası, mutfak, yönetim odası ve toplantı odası yer alacak.

“AMACIMIZ DAHA MODERN VE SAĞLIKLI ORTAMLAR OLUŞTURMAK”

Muhtarlık binaların yenilenmeye devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediye olarak görevlerimizden en önemlileri, halkımıza daha iyi şartlar sağlama, öğrencilerimizin, gençlerimizin faydalanabileceği spor alanları yaratmaktır. Ayrıca amacımız vatandaşlarımızın sorunların ve taleplerini muhtarlarımıza ifade edebileceği daha modern sağlıklı ortamlar oluşturmaktır. Bu salonu bu amaç doğrultusunda sizlerin hizmetine sunuyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde, çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.