MHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen törende MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin, koltuğunu minik Göktürk’e emanet etti. 1 günlüğüne MHP Kapaklı İlçe Başkanı olan Göktürk Bütün, büyüklere anlamlı tavsiyelerde bulundu.

‘’TÜRK DÜNYASINDAKİ TÜM ÇOCUKLARIMIZA KUTLU OLSUN’’

Devir teslim töreninde konuşan MHP İlçe Başkanı Nusret Güvercin,  “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Vatanı korumak çocuklarımızı korumakla başlar.’” dedi. Güvercin, “23 Nisan 1920 Türk Milletinin iradesini temsil eden birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Tüm dünyaya kardeşlik mesajlarının verildiği ve her türlü sorunun el ele kardeşçe çözülmesi gerektiğinin hatırlanması bakımından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çok büyük önem taşımaktadır. Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak önemli bir gündür. 99. Yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türk dünyasındaki ve ülkemizdeki çocuklarımıza kutlu olsun.” dedi.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR’’

İlçe Başkanı Güvercin’in konuşmalarının ardından koltuğu devralan ilçe başkanı olarak konuşma gerçekleştiren Göktürk Bütün, şu ifadeleri kullandı; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünya çocukları adına kutluyorum. Çocuklar geleceğimizin güvencesi yaşama sevincimizdir. Onları şimdinin küçüğü yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”

“ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE SAHİP ÇIKIN”

Büyüklere tavsiyelerde bulunan küçük başkan Bütün, ‘’Çocukların gelecekleri için güzel hayaller kurmasını tavsiye ediyorum. Büyükler için ise çocukların gelecek için kurdukları hayallere sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum. " dedi. Ardından çocuklar hep bir ağızdan ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene’ dedi.