Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Sevgi ve Kapaklı Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kısa süre önce Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen il içi atama ile Kapaklı eski Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Sevgi yerine ise Saray eski Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Kapaklı Emniyet Müdürü olarak ilçemize atandı. Atamanın ardından iki emniyet müdürüne de ziyaret gerçekleştiren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Sevgi ve Terzioğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.

‘’KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Çil’in ilk ziyaret durağı Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Kapaklı eski Emniyet Müdürü Murat Sevgi oldu. Gerçekleşen ziyarette Çil’in yanı sıra İhlas Haber Ajansı (İHA) Çerkezköy Muhabiri Volkan Kuru da bulundu. Yeni görev yerinde Sevgi’ye başarılar dileyen Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ‘’Göreviniz boyunca basın ile kurmuş olduğunuz samimi diyalogdan ve ilçemizin asayişine sağladığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Yeni görev yerinizde de başarılar diliyoruz.’’ dedi. 

‘’BAŞARILAR DİLERİM’’

Ardından Kapaklı Emniyet Müdürü olarak göreve getirilen Saray eski Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu’nu da makamında ziyaret eden Çil, yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni etti. Kapaklı’nın gelişmekte olan bir ilçe olduğunu ve toplum güvenliğinin önemini belirten Çil, Terzioğlu’na yeni görev yerinde başarılar diledi.