Kapaklı Gazetesi - Keleşler Halısaha'da oynanan dostluk maçında CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı ile Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan gazeteciler karşı karşıya geldi. Maç, CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı'nın galibiyetiyle sona ererken kazanan her zaman olduğu gibi dostluk oldu.

MAÇ ÖNCESİ TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN SALDIRIYI KINADILAR

Maç öncesi Türk Bayrağı önünde poz veren CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı ve basın mensupları, Suriye'nin Azez ilçesinde Türk bayrağına yönelik çirkin saldırıyı kınadılar.

Dostluk maçı, Cuma akşamı saat 22.00'de Keleşler Halı Saha Spor Kompleksi'nde oynandı.  CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Erol Özkan, CHP Kapaklı Teşkilatı İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Demirdöğen, CHP'li gençlerle birlikte basın mensupları karşısında sahada ter dökerken CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan, saha kenarından her iki takım oyuncularına destek verdi.

Kapaklı’da 55 günlük Hera 4 şahıs tarafından çalındı Kapaklı’da 55 günlük Hera 4 şahıs tarafından çalındı

Centilmence oynanan müsabakanın sonucunda sahadan galip ayrılan taraf CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı olurken maçın asıl kazananı dostluk oldu.

"BİR ARAYA GELMEYE ÖNEM VERİYORUZ"

Karşılaşmanın sonrası açıklama yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz,” İlçemizde yaptığımız her çalışmada gerek haberleriyle gerekse manevi olarak bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımızla sadece haber zamanı değil çeşitli etkinliklerde de bir araya gelmeye önem veriyoruz. Düzenlediğimiz bu etkinlikle de birlikte bir dostluk maçı yaptık. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde basın mensubu arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz" dedi.