Kapaklı Gazetesi - 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin önemine değindi.

Atatürk’ün yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada saygı gören önemli biri olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurucusu Ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bedenen aramızdan ayrıldığı günün seneyi devriyesi dolayısıyla bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk bir gün değil, her gün değil, her an aklımızda, fikrimizde ve kalbimizdedir. Fikirlerinin verimli neticeleri kalpleri doldurmaya devam etmektedir.

Atatürk, çağının diğer liderleri tarafından da övgüyle anılmıştır. O kadar ki, savaş meydanında Atatürk ve silah arkadaşlarınca yenilmiş Yunan Başkomutanı Trikupis, her 29 Ekimde Atina’daki Türk konsolosluğuna giderek Atatürk'ün fotoğrafı önünde saygı duruşunda bulunmuştur.

Büyük devlet adamı, asker, lider Atatürk'ün her alandaki fikirleri, yolumuzu aydınlatmaktadır ve aydınlatmaya devam edecektir. Atatürk'ün devrimleri sayesinde ülkemiz çağdaş dünyadaki yerini almıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, 6 ilkesini gururla göğsümüzde ve fikirlerimizde taşıdığımız Atatürk, daima yaşamaya devam edecektir. Çünkü fikirler ölmez.

Bu düşüncelerle, sadece milletimizin değil, tüm mazlum milletlerin önderi, emperyalizmi hem askeri hem de siyasi alanda yenen büyük liderimiz, ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü derin saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ve söz veriyoruz, bizlere bıraktığı emaneti sonsuza dek koruyacağız.” dedi.