Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi. Çetin mesajında, ‘’Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, eğitim yuvalarımızdır.’’ dedi.

Yeni bir eğitim öğretim yılının ülkemize ve Kapaklı’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, eğitimin toplumda vazgeçilemeyecek en temel unsurların başında geldiğini vurguladı. Geleceğin Türkiye'sine çocukların yön vereceğini kaydeden Başkan Çetin, topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin öncelikli amaçları olduğunu ifade etti.

‘’ÖĞRETMENLERİMİZE VE YÖNETİCİLERİMİZE MİNNETTARIZ’’

Başkan Çetin mesajında , “Öncelikle, yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize ve yöneticilerimize minnettarız.  Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, eğitim yuvalarımızdır. Bunun bilinci ile bizde Kapaklı Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel imkanlarda eğitim almaları için imkanlarımız ölçüsünde ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarımızın yanında olacağız Bu duygu ve düşüncelerle, kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm eğitim camiasının 2019-2020 eğitim ve öğretim yılını kutluyor, başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçirmelerini yüce rabbimizden niyaz ediyorum." dedi.