Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi dolayısıyla Ankara’da bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve evinde istirahat eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“ÖMRÜ HAYIRLI VE UZUN OLSUN İNŞALLAH”

Başkan Çetin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, " Göreve geldiği ilk günden bugüne, söylem ve eylemleriyle dosta güven düşmana korku veren, dur durak bilmeden, gece gündüz demeden, “Memleket İşi Gönül İşi” diyerek aşk ile çalışan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu Ankara’daki ikametinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yıllara sâri dostluğu ile bizleri evinde ağırlayan ve değerli vaktini bize ayıran Bakanımıza verdiği mücadelede Mevla'm memleketimiz ve milletimiz adına yaptığı bütün çalışmalarını, emeklerini iki cihanda da razı olacağı bir mükafat ile nasiplendirsin, ömrü hayırlı ve uzun olsun inşallah. Bu arada Soylu Bakanımızın Kapaklıdaki tüm hemşerilerime özel selamları var." dedi