Kapaklı Gazetesi - Dinçler Gayrimenkul’un Vize Çakıllı’daki şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Dinçler Gayrimenkul Sahibi Hakkı Dinç, “Kapaklı 20 yılda geliştiyse, Çakıllı’nın 10 yılda gelişeceğini iddia ediyoruz. Vize’ye yakın olarak güzel bir planlama ile Çakıllı’ya değer katacağız.” dedi.

Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İlhan Turhan, AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Durmuş Sağdıç, Samsunlular Federasyonu Trakya Bölge Başkanı Ayhan Uysal, Reşadiye Kelkit Gençlik ve Spor Derneği Yönetim Kurulu, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, iş adamları ve vatandaşlar katılım sağladı.

“ÇAKILLI’YA DEĞER KATACAK”

Dinçler Gayrimenkul’ün bölgeye bir değer kattığını belirten Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, “Bugünkü ticaret anlayışında bir takım özellikler olabilmeli ki ticarethaneler ayakta kalabilsin. Öncelikle güçlü bir sermaye, atadan geçen güzel bir ticari ahlak anlayışı ve topluma yön gösterici öngörü kabiliyeti gerekli. Dinçler ailesi tüm bu özelliklere sahip nezih bir aile. Bizler kendilerini Çakıllı’da görmekten memnunuz. Onların burada oluşu Çakıllı’ya değer kazandıracak. Huzurlarınızda hepsine teşekkür ediyorum. ” dedi.

“ÇAKILLI 10 YILDA GELİŞECEK”

Yeni şube ile ilgili konuşan Dinçler Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Dinç, “Kapaklı ve Saray’da gayrimenkul danışmanlığı yapmaktayken, buraya da bir şube açma ihtiyacı duyduk. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin bölgemizde bir kısmı Kapaklı’ya bir kısmı Çakıllı’ya bir kısmının da Kırklareli’nde kurulacağını öğrendik. Bundaki en büyük başarı Çakıllı Belediye Başkanımız Mehmet Bayram ve ekibine aittir. Bizzat kendilerinden bölgeye dair bilgi aldık ve yatırım yapma kararı aldık. Çocuğumuz gibi büyüttüğümüz şirketimizin bir şubesini de Çakıllı’ya getirdik. Kapaklı 20 yılda geliştiyse, Çakıllı’nın 10 yılda gelişeceğini iddia ediyoruz. Vize’ye yakın olarak güzel bir planlama ile Çakıllı’ya değer katacağız. Yatırımlarımızın büyük ölçüde Çakıllı’da olacağını söyleyebilirim.” dedi.

“BURAYA DEĞER KATMALIYIZ”

Çakıllı’nın gelişmekte olan bir ilçe olduğunu belirten Dinç, “Bundan 6 sene önce biz Saray’da 30 liraya bir dönüm arsa alırken, Çakıllı’da bu yerlerin dönümleri 20-30 liraydı. Saray’da dönümler 30-60 lira arası değişirken Çakıllı’da 300 – 350 liralara kadar çıktı. Bir yerde bir gelişim varsa, orası kazandırmaya mecburdur. Kapaklı gibi, Çerkezköy gibi Çakıllı’da bu gelişmeyi yaşıyor. Bizlerin bu gelişmeyi yaşarken, planlı bir şekilde çalışıp buraya değer katmalıyız. Biz Çakıllı için varız.” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninde dualar edilerek kurban kesildi. Akabinde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.