Kapaklı Gazetesi - 10 yıldır Kapaklı’da ayakkabı dükkanı işleten Tarık Kerse, dükkanı önündeki ağacın sökülmemesi için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile görüştü. Görüşmeden olumlu yanıt alan ve ağacın sökülmesini engelleyen Kerse, ağaçların bulvar için önemli olduğunu dile getirdi.

Pınar Bulvarı’ndan sökülen ağaçlar, Kapaklı’nın gündemine oturdu. Siyasi olarak konuyla ilgili tartışmalar sürerken, durumdan şikayetçi esnaf ise çareyi yine Kapaklı Belediyesi’ne başvurmakta buldu. Kapaklı’da 10 yıldır hizmet veren Servet Kundura’nın sahibi Tarık Kerse, işletmesi önündeki ağacın sökülmemesi için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile görüştü. Çetin’in görüşme sonucu esnafın talebine kulak verdiğini dile getiren Kerse, ‘’Bu ağaç 30 yıldır burada, hiçbir zararını görmedik. Aksine oldukça faydalı. Tüm esnaflar birlik olarak ağaçların kaldırılmasını önleyebilirdik.’’ dedi.

‘’BİZ BU AĞAÇTAN MEMNUNUZ’’

Ağaçların sökülmesinin gereksiz olduğunu dile getiren Kerse, ‘’Bir sabah geldiğimde kazıldığını gördüm, direkt belediye başkanımız ile görüştüm. Kendisi ‘İstemiyorsan ağacın kalabilir’ dedi. Diğer esnaflarımız da bu şekilde yapsaydı belki de hiçbir ağaç sökülmezdi. Biz bu ağaçtan memnunuz, kaldırılmasını istemiyoruz. Yıllardır gölgenin altında binlerce insan gelip geçiyor, bulvara ferah bir hava katıyor. Bu ağacı kaldırsak yerine ne koyacağız? Esnaflar olarak bu konuda beraberlik oluşturmamız lazım.’’ dedi.