Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Yozgatlılar Derneği, Trakya Yozgatlılar Federasyonu işbirliği ile bu yıl ilki gerçekleştirilen Yozgatlılar Piknik Şöleni’ni düzenledi.

Şölen 15 Eylül Pazar günü saat 10.00’da Kapaklı İkiz Göller Mesire Alanı’nda başladı. Eğlence dolu şenliğe CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM’’

Programın açılış konuşmasını Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Koç, ‘’Federasyonumuza bağlı 8 derneğimizden biri olan Kapaklı Yozgatlılar Derneği, bugün ilk piknik şölenini gerçekleştiriyor. Öncelikle dernek yönetimimize ve bu organizasyonu gerçekleştirmek için canla başla çalışan ekibe çok teşekkür ediyorum. Siz değerli katılımcılara da iyi eğlenceler diliyorum.’’ dedi.

‘’SİZLERLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM’’

Programda daha sonra kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yozgatlı hemşerilerimle daha önce birçok farklı etkinlikte bir araya geldik. Bugün de burada sizlerle yan yana, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Birlik beraberliğinizin artarak devam etmesini temenni ederek, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

 Başkan Akay’ın ardından konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün de düzenlenen etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, piknik şöleninin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

İLK AĞA ÖZDEMİR OLDU

Konuşmacıların ardından program ağalık yarışması ile devam etti. Kıyasıya rekabetli geçen ağalık yarışını 5 bin TL ile Ali Özdemir kazandı. Ağalığın ardından programda çekiliş gerçekleştirildi. Kettle, tost makinesi gibi birçok sürpriz hediyenin dağıtıldığı şenlik, yöresel halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla devam etti.