Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, odanın Kapaklı İrtibat Bürosunun faaliyete geçtiğini duyurdu. Bozdağ, ‘’Hizmeti esnafımızın ayağına getirdik.’’ dedi.

Kapaklı’daki esnafların, oda işlemlerini yürütmek için Çerkezköy ve ya Tekirdağ’a gitmemesi için harekete geçen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kapaklı’ya bir İrtibat Bürosu kurdu. Büronun 5 Ağustos itibariyle faaliyete geçtiğini belirten Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ‘’Biz her ne kadar Çerkezköy’de hizmet veren bir oda olsak dahi, Kapaklı’da da üye sayımız gerçekten fazla. Bu üyelerimizin ufak evrak işleri için Tekirdağ’a gitmesi ya da Tekirdağ’daki oda başkanımızın bu esnaflarımız ile yakından ilgilenmesi çok büyük zorluktu. Biz bu zorlukları aşmak için hizmeti esnafımızın ayağına getirdik ve Kapaklı İrtibat Bürosu kurduk. Şu anda burada 1 personel, Kapaklılı esnafların işlerini hallediyor. Talebe göre ilerleyen zamanlarda personel sayısı artabilir.’’ dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kapaklı İrtibat Bürosu'nun hayırlı olması temennisinde bulunan Oda Başkanı Bozdağ, dileyen esnafların hafta içi mesai saatlerinde Pınar Bulvarı İkizler İş Merkezi'nde bulunan büroya giderek işlerini halledebileceğini duyurdu.