Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı geleneğini bu yıl da bozmayarak çalışanları ile bir araya geldi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programı, Bony fabrikasının bahçesinde düzenlendi. Bony Çorap tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Başkanvekil Ercüment Ali Gülkaya, Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve siyasetçi Akın Yılmaz, yöneticiler ve çalışanlar katıldı. 

‘’ÜLKEYE KATMA DEĞER SAĞLAMAKTAN GURUR DUYUYORUM’’

Yemeğin ev sahipliğini  Bony Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya yaptı. İftarın ardından konuşma yapan Gülkaya tüm çalışanlarının mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gülkaya, “ Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte sürekli üreten ve ülkeye katma değer sağlayan bir işletmenin sahibi olmaktan gurur duyuyorum. Bu işletmemiz gerek ihracat gerekse iç piyasadaki başarılarında büyük emek sarf eden başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm emekçi kardeşime özellikle teşekkür ediyorum” dedi. 

ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADI

Çalışanlarının bayramını tebrik etmeyi de ihmal etmeyen Gülkaya, ''Tüm çalışanlarımızın ve ülkemizin Ramazan bayramını kutlar, Ramazan bayramının ülkemize milletimize sağlık, sıhhat, barış huzur ve kardeşlik getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim. Hepinize göstermiş olduğunuz emek ve özveri için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nice iftarlarda buluşmak dileğiyle.'' diyerek konuşmasını noktaladı.