Kapaklı Gazetesi - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ isimli milli dayanışma kampanyasına, Kapaklı’dan da destek geldi.

Kapaklı’da hayvan besiciliği yapan Fehmioğulları Ayyıldız Besi Çiftliği Sahibi Mehmet Kaleli, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ adlı milli dayanışma kampanyasına büyükbaş hayvanını satarak destekte bulundu. Hayırsever vatandaşın bağışladığı büyükbaş hayvanı ise AK Parti Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Şakir Demirel satın aldı.

‘’BİZ BU SAVAŞI TÜRK MİLLETİ OLARAK KAZANACAĞIZ’’

Bağışla ilgili açıklama yapan Mehmet Kaleli, ‘’Buradan gelecek bedelle reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu kampanyaya bağışta bulunmaktayız. Allah herkesin yardımcısı olsun. Rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Ben inanıyorum ki biz bu savaşı Türk milleti olarak kazacağız. Yeter ki hep birbirimize yardımcı olalım.’’ dedi. 

‘’BİZ BİRLİK OLDUKÇA BİZİ KİMSE YIKAMAZ’’

Kaleli’ye kampanyaya desteğinden dolayı teşekkür eden Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Şakir Demirel, ‘’Allah hayrınızı kabul etsin. Allah tüm vatan ve millet sevdalısı insanların sayılarını arttırsın. Biz böyle birlik oldukça bizi kimse yıkamaz. Devletimiz var olsun.’’ İfadelerini kullandı.