Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da zengin erkekleri kadınlar aracılığı ile gasp eden 6 şüpheli yakalandı. 30 bin TL’lik gasp olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 4 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Olay, Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Y. isimli bir kişi sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kadının daveti üzerine gittiği adreste gasp çetesi ile karşılaştı. Çete tarafından gasp edilen E.Y., kredi ve banka kartlarında bulunan 30 bin TL’yi, cep telefonunu ve nakit parasını çeteye kaptırdı.

HASTANE ÖNÜNE BIRAKTILAR

Zanlılar tarafından dövülen E.Y., çete üyeleri tarafından araçla Çerkezköy’deki özel bir hastanenin kapısına bırakıldı. İhbar üzerine olay yerine giden emniyet ekipleri, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

4’Ü TUTUKLANDI

Yapılan ilk tespitte şüphelilerin T.T., S.K., S.C., R.A., O.A. ve T.A. olduğu belirlendi. Eş zamanlı operasyonla farklı mahallelerde bulunan T.A., S.C., S.K., T.T., R.A. ve O.A isimli 6 şüpheli gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden T.A., O.A., T.T. ve R.A., tutuklanırken S.C. ve S.K., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.