Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından, Kapaklı genelinde faaliyet gösteren, erkek kuaförlerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Kapaklı genelinde denetimlere aralıksız devam ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yapılan kuaför denetimlerinin önemine değinerek, "Birçok bulaşıcı cilt hastalıklarının özellikle kuaför gibi ortak kullanım alanlarında yaygın olduğunu biliyoruz. Bu nedenle salonlarda kullanılan makas ve benzeri aletlerin temizliğinin titizlikle yapılması gerekmektedir. Biz bu konuda vatandaşlarımızın zor durumda kalmalarını istemiyoruz. Yaptığımız denetimler ile berber ve kuaförlerin titizlikle işlerini yapmalarını ve kurallara uymayanlar hakkında gerekli uyarıları yapıyor ve takip ediyoruz.” ifadesini kullandı.

VATANDAŞLARI DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ

Vatandaşların da hijyenik kurallar konusunda dikkatli olmasını isteyen Başkan Çetin,” Görülen bütün aksaklıklara vatandaşlarımız duyarlı olmalılar. Belediyemiz, işyerlerinde görülen kusurlar hususunda her zaman hassas bir yönetim içinde olacak. Bu nedenle her zaman belirttiğimiz gibi vatandaşlarımız ilçemizde görülen tüm olumsuzlukları 444 80 59 'dan iletebilirler. Ayrıca  Whatsapp ihbar hattımız olan 0530 955 64 63 numaralı hatta gelen tüm bildirimler ve ihbarları ciddiyet ile değerlendirmeye alıyoruz'' şeklinde konuştu.